Ce am învățat de la viață în anul 2017?


La finele anului trecut mi-am luat un timp pentru a analiza un pic anul trecut și pentru a pune pe „hârtie” câteva dintre lucrurile care pot fi traduse în lecții de viață pentru mine. Fiecare dintre lucrurile enumerate mai jos are o poveste care merită spusă, însă acum nu am timpul pentru a face asta. Puneți și tu întrebarea asta și vezi ce iese. Un an cu mult spor îți doresc.

 

  1. Nu disprețui micile sclipiri.
  2. Dacă primești cu recunoștință de la Dumnezeu lucrurile mici și aparent firave, te califici și pentru lucruri mai mari.
  3. Totul se poate schimba cu o idee.
  4. Nu reanunța chiar dacă ceea ce ți-a rămas este doar cenușă. Chiar și în aceste condiții se poate naște ceva frumos.
  5. Ceea ce pare prăbușit, năruit, faliment sau eșec (sau oricum ai numi lucrurile negative din viața ta) poate să îți ofere o mare surpriză plăcută. Asupra lucrurilor cărora vrei să pui cruce s-ar putea manifesta puterea învierii. Cred în puterea învierii încă odată. Da e adevărat, nu există înviere fără moarte.
  6. Nu renunța să te rogi pentru lucruri imposibile. Într-o zi s-ar putea să devină posibil. E adevărat, nu e ziua pe care o alegi tu, ci Dumnezeu.
  7. Oamenii se schimbă în bine. Încet, dar se schimbă. Crede în oameni și în schimbarea lor în bine. Face bine sufletului și motivației o astfel de atitudine.
  8. Uneori lucrurile lucrează înspre binele tău fără nicio influență din partea ta sau un efort conștient de-al tău.
  9. Dacă te simți ca elefantul în magazinul de porțelanuri, de vină nu este nici magazinul, nici elefantul, ci doar amplasarea nepotrivită a lucrurilor… Uneori trebuie să schimbi mediul în care trăiești.
  10. Oferă loc pentru miracol în orice moment din viața ta. Minunile pe care le muncești sunt mai prețioase pentru tine decât cele pe care le primești.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s