Lansare de carte Drumul schimbării – Valentin și Corina Dedu


Dragi prieteni,

Vă invităm la un eveniment special pentru mine și soția mea Corina, lansarea cărții Drumul schimbării. Am publicat trei cărți până acum, însă nu am avut nici un eveniment public de lansare de carte. Nici nu știu de ce. Mi-a lipsit contextul, poate resursele, poate curajul, poate toate acestea… Oricum…, acum avem plăcerea să vă invităm la prima lansare de carte, o carte care reunește texte dragi sufletului nostru. Ocazia ne este oferită de librăria PETRA, o nouă librărie creștină din Timișoara. Îi mulțumim lui Gabi Ciuciumiș pentru invitație.

Pentru mai multe detalii și discuții vă așteptăm pe pagina evenimentului

https://www.facebook.com/events/1216782528376740/ sau/și pe pagina de Facebook a librăriei Petra: https://www.facebook.com/libraria.petra

Așadar, luni 30 ianuarie, ora 17:30 ne vedem pe Bulevardul 16 decembrie 1989, nr 10, (în Piața Maria, lângă farmacia Sfânta Maria) la librăria PETRA.

A, era să uit. Cu ocazia lansării, cartea poate fi procurată la un preț special și, desigur, cu autograful și dedicația din partea noastră.

Vă așteptăm cu drag,

Corina și Valentin Dedu

lansare-event

SUMAR

Cartea „Drumul schimbării” reunește articole și eseuri pe care autorii le-au scris în diverse ocazii pentru anumite reviste creștine din țară și străinătate. Tema care se regăsește în toate aceste articole este schimbarea. Visul trebuie transformat într-un drum, iar drumul trebuie dus până la capăt. Este vorba despre o călătorie a schimbării, a provocării, a depășirii limitelor, a înfruntării propriilor frici, a testării identității, a acțiunii, a curajului și a perseverenței care frizează nebunia, dar până la urmă, este drumul fiecăruia intre noi, singurul drum care te poate salva de mediocritate, de compătimire, de văicăreala specific românească, de dezgust, de lacrimi inutile, de normalitatea absurdă.

„Drumul schimbării” nu este o carte despre schimbare în sine, ci despre motivație, despre dârzenie, despre valorile care te împuternicesc, despre forța interioară a spiritului, despre lupta de a fi tu însuți, despre dorința de a lăsa o urmă în lumea asta de piatră.

Succesul, adevăratul succes, este rezultatul unui proces, iar cea mai mare realizare a ta nu va fi nici destinația, nici călătoria fascinantă, ci tu însuți, cel care ai devenit în acest proces: mai puternic, mai răbdător, mai matur, mai spiritual, încrezător și curajos, bogat în amintiri prețioase, gata să inspiri și să îi ajuți pe alții să își urmeze propriul lor drum.

 

DESPRE AUTORI

Valentin și Corina Dedu locuiesc în Timișoara și au trei copii: Elisa, Elias și Eusebiu. Cei care le privesc viața pot vedea îi ei niște luptători, o familie care trăiește o aventură cu Dumnezeu.

Valentin Dedu este pastor, editor și autor. În 2016 și-a obținut doctoratul în Filosofie la Universitatea de Vest din Timișoara cu o teza pe Filosofia contemporană comparată aplicată în postmodernism. Este absolvent de Teologie, are un Master în Sociologie și un Master în Filosofie. A fondat și a condus o revistă creștină pentru viața de familie (Voia lui Dumnezeu în familie, 2005-2012). Este editorul unui volum colectiv și autorul a mai multe articole pe teme de viață creștină și familie. A publicat trei cărți: Îndrăznește să visezi (2007), Păcatul omiterii (2012) și În prezența Lui (2014).

Valentin este implicat în slujirea pastorală de peste cincisprezece ani și a participat la dezvoltarea de programe educaționale și de reintegrare socială. Îi place să lucreze cu oamenii și să participe la schimbarea pozitivă care se poate produce în viața lor prin Evanghelie.

Corina Dedu este licențiată în Psihologie (2008) a Facultății de Sociologie şi Psihologie, Universitatea de Vest din Timișoara, are o formare în Consiliere Psihologică și este Formator acreditat în educația adulților. Domeniul de interes este consilierea psihologică pe baza principiilor creștine, consilierea de cuplu, consilierea femeilor și consilierea profesională. A scris mai multe articole pe teme de familie, relații de cuplu și dezvoltarea abilităților sociale.

 

CUMPĂRĂ CARTEA DRUMUL SCHIMBĂRII

Cartea poate fi comandată la următoarea adresă: https://goo.gl/Uhh3ge

În Timișoara cartea poate fi cumpărată de la

Librăria Petra – Bulevardul 16 decembrie 1989, nr 10.

Librăria Kerigma – Str. Gheorghe Doja, nr 12.

Librăria CLC –  Calea Aradului, nr. 17, Ap. 4.

Un gând despre „Lansare de carte Drumul schimbării – Valentin și Corina Dedu

  1. Pingback: Lansare de carte Drumul schimbării - Corina și Valentin Dedu - Kingdom Design

Lasă un comentariu